queuePre-Order

BLOUSE CHLOE

REKAAN BLOUSE GABUNGAN SATIN LACE BAGI EFFECT MEWAH Colour: MAJESTIC BLACK
CAPRI ROSEDARK BLUEDARK GREENENGLISH APPLEMAJESTIC BLACKROSEBERRYSANDSTONE
Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
Qty to buy:
RM79.00
 
Add to Cart
This is a Pre-order Item.
DETAILS

Seriusly, tgk depan2 blouse ni bukan setakat nampak terletak jer, tapi gabungan lace satin ni bagi effect mewah

CUTTING SUPER SELESA + REKAAN BLOUSE EVERGREEN
Bab cutting dijamin super selesa. Rekaan kali ni pasti akan kekal evergreen tak telan dek zaman walaupun ada keunikan tersendiri. Setuju?

REKAAN YG MEMBERI EFFECT 3D
Design kali ni especially dibahagian tangan memberi kesan 3D. Setiap jahitan tepi di “highlight” dengan lace satin. Nampak “timbul” dan “outstanding” walaupun design nya tak over!

REKAAN TAK OVER BEST LAH BLH PKI KEMANA SAJA TAK KISAH SEMUA PERINGKAT UMUR!
Setuju tak dengan statement atas tu? Itu belum lg design tak over ni senang nak jaga, senang nak iron, senang nak pakai ke mana saja. Semuanya senang. Tak over bukan maknanya tak cantik tapi tak over buatkan baju nampak lebih exclusive! 

MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE 
Material import  ni dah terbukti berkurun sangat selesa dgn cuaca negara kita. Minimal iron, tak terlalu berat dan serap peluh. 

POKET KIRI DAN KANAN
Memudahkan kerja! Cantik-cantik ada poket lagi best.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL
Wajib 1 family, 1 sekolah, 1 tempat kerja ada koleksi ni sbg baju sedondon sb kita ada pilihan saiz drpd S sehingga 5xl.

FREE TALI XCLUSIVE ALA SCARF

Boleh lah nanti nak pelbagaikan style dengan ikat tali xclusive di di pinggang atau nak buat ala scarf jer. Semua pembelian dapat PERCUMA tau

PHOTOS
back to top ⤴