KURUNG JELICCA - OLIVE MINT

JELICCA KURUNG RAYA TERCANTIK 2019 ! Size: M
M
In Stock

Qty to buy:
RM139.00
 
Add to Cart
DETAILS

Cikpah tau uols semua mencari baju kurung yang bukan sahaja cantik & Trendy, tapi cutting yang selesa , material yang best dan boleh digayakan kemana sahaja, kalau boleh taknak lah baju tu dipakai masa raya je, membazir tau, kan uols semua wanita cantik, elegant dan bijak, giteww 😘
.
==============
5 SEBAB KENAPA UOLS TERPAKSA CANTIK DENGAN JELICCA RAYA NI
==============
.
πŸ’• DESIGN KURUNG MUSLIMAH MODERN YG SOPAN & EKSKLUSIF 
Rekaan kurung muslimah modern yg pentingkan gaya eksklusif dan menutup aurat
.
πŸ’•BELAHAN EKSKLUSIF PADA CHIFON DI BAHAGIAN TANGAN
Kelihatan lebih bergaya, lebih modern & up to date
.
πŸ’• MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga
.
πŸ’• BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby
.
πŸ’• 7 PILIHAN WARNA PALING TRENDY UNTUK RAYA 2019
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan.

 

PHOTOS
back to top ⤴