KURTA ARYANN (SOLID GREY)

NEW KURTA PERTAMA DI MALAYSIA YANG BERKONSEPKAN SMART CASUAL . Kurta Aryann , kurta yang paling flexible, boleh dipakai untuk raya, solat, majlis, Office ,aktiviti santai dan lain2, Size: XL
XL
In Stock

Qty to buy:
RM99.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

#NEW KURTA PERTAMA DI MALAYSIA YANG BERKONSEPKAN SMART CASUAL
.
Kurta Aryann , kurta yang paling flexible, boleh dipakai untuk raya, solat, majlis, Office ,aktiviti santai dan lain2, sesuai untuk lelaki sejati yang pentingkan keselesaan, simple dan gaya smart
.
Kenapa Wajib Miliki Kurta Aryaan
.
7 KEISTIMEWAAN KURTA ARYANN
===========================
.
.
LUXURY GERMANY COTTON
.
Kurta ARYANN menggunakan “cooling material” diimport khas dari luar negara. Fabric dia siyesly mampu memberi effect “mewah”, “nyaman” dan yang paling best ‘tak mudah renyuk tapi senang iron!”. Suka tak? Suka tak? 
.
.
REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
Terserlah keunikan uolls daripada orang lain bila pakai kurta ARRYAN. Kurta PERTAMA di MALAYSIA yang mengeluarkan kurta berkonsepkan SMART CASUAL ni. Iye lah, mana nak dapat baju kurta yang ada elemen kemeja ni? 2 in 1 bro! Bergaya di hari raya, dan yang sesangat best boleh juga pakai utk hari2 biasa even ke opis, kenduri atau apa2 sahaja majlis. Match kan sahaja kurta dengan apa2 suasana.. “ Jgn limitkan kurta utk hari raya jer plishhh!”. 
.
.
REKAAN TANGAN 3 QUARTER
.
Special nya kurta ARYANN mempunyai rekaan tangan “3 QUARTER”. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer jadi 3 quarter. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan?
.
.
KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI
.
Rekaan kurta ARYANN berbentuk cekik musang. Tapi yang paling “rare” tu, kolar ARYANN tak terlalu tinggi. Memang rasa selesa giler. Tak adalah nanti tercekik dengan kolar yang tinggi sangat. “ Wow! Yang ni la yang saya tercari2 selama ni”
.
.
BUTANG READY MADE SEPENUHNYA
.
Butang Kurta ARYANN dah dijahit daripada atas sampai bawah. Tak ada dh soalan “ mana butang baju melayu abang ni yang..?” di pagi raya. Lepas ni ada jer kurta ARYANN, no “butang bju melayu” at all. Senang kan?
.
.
POCKET DISEBELAH KIRI
.
Sebabkan kaum adam ni suka benda yang memudahkan, Kurta ARYANN dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak i-phone ker, sampul duit raya ker. Class kan?
.
.
SULAMAN EMAS LOGO MA EXCLUSIVE
.
Kurta ARYANN ada logo yang disulam tau. Bukan nya tampal2! Memang Nampak “high class”. Sesuailah dengan jahitan kurta yang kemas. Confirm bila pakai kurta ARYANN nanti akan ada yang tanya “ kurta ni awak beli dekat butik mana eh?’
.

PHOTOS
back to top ⤴