KURTA AMMAR - BABY BLUE

#NEW KURTA AMMAR DENGAN KONSEPT SMART CASUAL Size: XL
2XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM129.00
 
Add to Cart
DETAILS

Terma dan syarat Pre Order Item

1.  Boleh Deposit untuk Booking minimum RM50 ( Bayaran penuh dalam masa 30 hari )
2. Tiada penukaran item dan saiz.
3. Tidak boleh membatalkan item yg di booking. Tiada Refund
4. Urgent order tidak digalakkan

** Pre order kemungkinan akan delay/lewat dari tarikh jangkaan pos dan juga kemungkinan awal dari tarikh jangkaan pos

.
Kurta yang paling flexible, boleh dipakai untuk raya, solat, majlis, Office ,aktiviti santai dan lain2, sesuai untuk lelaki sejati yang pentingkan keselesaan, simple dan gaya smart
.
.
7 KEISTIMEWAAN
===========================
.
.
FABRIK ITALIAN COOLING COTTON
.
menggunakan “cooling material” diimport khas dari luar negara. Fabric dia siyesly mampu memberi effect “mewah”, “nyaman” dan yang paling best  ‘tak mudah renyuk tapi senang iron!”. Suka tak? Suka tak? 
.
.
REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
Terserlah keunikan uolls daripada orang lain bila pakai . Kurta RARE di MALAYSIA yang mengeluarkan kurta berkonsepkan SMART CASUAL ni. Iye lah, mana nak dapat baju kurta yang ada elemen kemeja ni? 2 in 1 bro! Bergaya di hari raya, dan yang sesangat best boleh juga pakai utk hari2 biasa even ke opis, kenduri atau apa2 sahaja majlis. Match kan sahaja kurta dengan apa2 suasana.. “ Jgn limitkan kurta utk hari raya jer plishhh!”. 
.
.
REKAAN TANGAN ADJUSTABLE
.
Special nya mempunyai rekaan tangan adjustable. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer dan butangkan. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan?
.
.
KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI
.
Rekaan berbentuk cekak musang. Tapi yang paling “rare” tu, kolar AMMAR tak terlalu tinggi. Memang rasa selesa giler. Tak adalah nanti tercekik dengan kolar yang tinggi sangat. “ Wow! Yang ni la yang saya tercari2 selama ni”
.
.
BUTANG READY MADE SEPENUHNYA
.
Butang dah dijahit daripada atas sampai bawah. Tak ada dh soalan “ mana butang baju melayu abang ni yang..?” di pagi raya. Lepas ni ada jer , no “butang bju melayu” at all. Senang kan?
.
.
POCKET DISEBELAH KIRI
.
Sebabkan kaum adam ni suka benda yang memudahkan, dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak i-phone ker, sampul duit raya ker. Class kan?


.
.
TAG LOGO MEWAH MA EXCLUSIVE
.
ada tag logo mewah tau siap dijahit. Memang Nampak “high class”. Sesuailah dengan jahitan kurta yang kemas. Confirm bila pakai nanti akan ada yang tanya “ kurta ni awak beli dekat butik mana eh?’

PHOTOS
back to top ⤴