BLOUSE ENCHANTEE

BLOUSE INSPIRASI DARI RUSIA Colour: MARY CREAM
BLUE CEANACASSY NUDEMARY CREAMPIECUT APPLEPURPLE CERRYSWIFTY SOFT
Size: M
2XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM89.00
 
Add to Cart
DETAILS

REKAAN BLOUSE YANG MENARIK. BELI 1 KOLEKSI DAPAT 2 ITEM SEKALIGUS!

 

Yeah! 1 koleksi dapat 2 item terus. Basic blouse & chiffon flare blouse. Boleh decide nak pakai salah satu atau nak pakai dua2 terus. Semua ni dengan 1 koleksi sahaja tau!

 

REKAAN DIINSPIRASIKAN DARIPADA WANITA MUSLIMAH RUSIA YG SUKAKAN KONSEP ELEGAN

 

Blouse kali ni diinspirasikan daripada wanita muslimah Rusia. Bukan sekadar blouse, ECHANTEE memberi elemen mewah dengan hiasan manik “pearl gold” dibahagian tangan.

 

1 KOLEKSI PELBAGAI GAYA

Kira lah sendiri berapa gaya yang korang nak pakai:-

 

1. Basic blouse sahaja

2. Flare chifon blouse sahaja dengan padanan baju lain 

3. Basic blouse dan flare chifon blouse digabungkan sekali

 

Ops! Ini belum lagi nak matching dengan seluar / skirt / jubah. Rekaan ini sangat fleksible penggayaannya! 

 

POKET KIRI DAN KANAN PADA BASIC BLOUSE

Bukan juga sekadar cantik tapi ENCHANTEE juga ada poket kiri & kanan untuk multipurpose.

 

BF & WUDHU FRIENDLY

Ini elemen wajib. Zip di dada dan di tangan untuk bf friendly pada basic blouse. Sambil bergaya kewajipan terjaga.

 

PILIHAN SAIZ S SEHINGGA 5XL

Boleh set nak sedondon. Pilihan saiz bukan lagi halangan. 

 

MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFON ROSE

Gabungan material Dubai Como Crepe yang terbukti sangat selesa utk basic blouse dan chifon rose yang beralun utk outerwear. Sangat merarik gabungan 2 material ni!

 

8 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU

Pilihan warna daripada bold ke pastel menjadi trend 2020. Confirm tak akan menyesal pilih jer warna yang mana 1!

PHOTOS
back to top ⤴