KURTA FEEQ 2019 - EMERALD GREEN

Simple,Smart&Comfortable Size: M
SMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM129.00
 
Add to Cart
DETAILS

MATERIAL ITALIAN COOLING COTTON
.
material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey..

REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak terkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better”
.
REKAAN TANGAN ADJUSTABLE
.
Special nya kurta FEEQ mempunyai rekaan tangan adjustable. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer dan butangkan. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan?
.
.
COMFORT NECK
.
comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2019 … baru up to date bro raya ni bro .

.
POCKET DISEBELAH KIRI
.
pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke , dan sebagainya
.

PHOTOS
back to top ⤴