KURUNG FAREENA

REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Colour: OLIVE GREEN
CLASSICBEIGELIGHTPURPLEMUSTARDOCEAN BLUEOLIVE GREENROSEGOLDROSEMAROON
Size: M
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM159.00
 
Add to Cart
DETAILS

 

[ TERBARU ] BAJU KURUNG FAREENA SUPERSTYLE !

.

 

.

Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. . .

.

✅FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF 

Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.

Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? .

✅POKET KIRI & KANAN

Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? .

✅MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE

Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? .

✅BF N WUDHU FRIENDLY

Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? .

✅7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU

Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?

 

 

PHOTOS
back to top ⤴