VALENCIA SUIT

REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA Colour: LUCIABLUE
DARKBLUEFORESTGREENGREYNADELUCIABLUENUDEROSEMAROONSOFTPURPLE
Size: 2XL
2XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM139.00
 
Add to Cart
DETAILS


.
Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi.
.
.
1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. .
Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj.  3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match.
.
.
POKET KIRI & KANAN
.
Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? .
.
MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA
.
Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 setiap keluaran
.

7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. .
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? .
.
BF & WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran , Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby
.

PHOTOS
back to top ⤴