MARVELLA SUIT (EMERALD)

DESIGN KHAS UTK MUSLIMAH BERKERJAYA SUPAYA KELIHATAN ANGGUN & PROFESSIONAL Size: M
SMLXLXXL
In Stock

Qty to buy:
RM179.00
 
Add to Cart
DETAILS

(+) Syarie Casual wear - design berkonsepkan “casual wear” khas untuk wanita muslimah yang busy dengan kerja di opiss ! tapi masih mengekal gaya syarie yang professional , jadi lepas ni nampak lebih kemas dan sopan .. 


(+) lapisan  Ala -cardigan – part paling “rare” korang boleh gayakan dua gaya , nak Nampak lebih casual korang boleh ikat tali dibahagian leher supaya lapisan chiffon Nampak kemas tertutup , atau nak Nampak santai korang boleh lepaskan je tali dileher tu.. rare kann ?  


(+) Meterial dubai como crepe and chiffon geogarete –  material yang terbukti kualitinya yang di import khas dari luar negara .. material yang tebal dan di matchkan dengan chiffon “high quality” membei effect mewah !

(+) 8 warna casual yang letopss- 8 warna pilihan ceo yang meletopss dari warna pastal hingga warna bold  yang bakal buat korang rasa nak pitam , dan rambang mata , jangan terborong semua warna sudah !..

(+) custom made  exclusive ribbon – custom  made ribbon di bahagian tangan buat korang rasa lebih letopss , lebih comel , lebih kelainan , so korang tak perlu lagi nak beli aksesori lain nak tambah dekat tangan  , biar simple tapi Nampak elegant .


(+)poket kiri dan kanan- bahagian wajibb , ada poket kiri dan kanan .. ada dua poket tau .. so korang boleh selit apa saja kat poket tu . simple . 

(+) wudhu friendly dan bf friendly – part paling wajib ,  korang boleh ambil wudhu dan meyusu baby anywhere . “baru mummy  muslimah berkerjaya “

PHOTOS
back to top ⤴