BLOUSE CARLYSA

BLOUSE KPOP VERSI MUSLIMAH KEMBALI DENGAN DESIGN BARU ❤️ Colour: ROYAL BLUE
BLUE TURQOISEFORESTGREENFOSSILMARGENTAMAROONPURPLEROYAL BLUE
Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
 
Add to Cart
DETAILS

dengan konsep smart casual sesuai untuk digayakan kemana sahaja dan apa jua aktiviti, potongan longgar & labuh, anda lebih yakin dan selesa untuk bergerak untuk melakukan pelbagai aktiviti 
.
.
KELEBIHAN CARLYSA KPOP BLOUSE
.
.

1) MATERIAL:  menggunakan material Luxe Como Crepe yg lembut, selesa, sejuk dan tak mudah berkedut. Senang gosok pulak tu. Jimat la masa uolls.

2) DESIGN CASUAL & SANTAI
Design yang lebih simple dan unik, jadi tak ada masalah kalau uolls nak kenakan dgn seluar denim ke, slack, khaki , gerenti sesuwai 😘

3) LOOSE CUTTING
 Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

5) BF AND WUDHU FRIENDLY
 Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu Sambil berfesyen😘

6) MAGIC POCKET
POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Letak la apa pun boleh ,purse boleh, pen, syiling, ipone mcm2 lg
 

 

PHOTOS
back to top ⤴