BLOUSE ISSABELLE - TURKISH GREEN

ISSABELLE, SEINDAH SECANTIK NAMANYA, BLOUSE TERBARU YANG GOJES DAN SWEEET Size: L
SMLXLXXL
Sorry, we are out of stocks
RM79.00
 
DETAILS

Blouse issabelle dua layer, design sempurna , nak jahit pun rumit tau , 2 layer uols bukan biasa-biasa punya, tapi kami jual dengan harga kasih sayang 
.
.
Ciri blouse sempurna Issabelle , seindah secantik namanya
.

🌸 Material Dubai Como Crepe yang menjadi pilihan muslimah, material exclusive ni tau, tak panas dan sesuai dengan cuaca di malaysia
.
🌸 2 layer dengan kombinasi color yang menyerlah dan anggun, 
.
🌸 Poket di sini kiri dan kanan, nampak stylo je kan
.
🌸 semestinya BF dan Wudhuk Friendly
.
🌸 Size S hingga 2XL
.
.
Design yang EXCLUSIVE, harga MAMPU MILIK, LIMITED !

 

.

PHOTOS
back to top ⤴