BLOUSE JULIANNE

JULIANNE 4 IN 1 Colour: GRIS NOIR ( DARKGREY BLACK )
AMOREBLEU CLAIR (SAPPHIRE/SKYBLUE)BLEU FONCE (DARKBLUE/GREY)BOIS DE ROSEELEGANCEFRAMBOISE ( BLACK MAROON)GENEVRIER ( SEAWEED BLACK )GRIS NOIR ( DARKGREY BLACK )LAVANDEVERN FONCE (DARK FOREST/MOSS GREEN)VERTE NOIR ( TURQOISE BLACK )
Size: L
2XL3XLSMLXL
Sorry, we are out of stocks
RM89.00
 
DETAILS

Rekaan terbaru yang membolehkan anda bergaya dengan pelbagai cara, boleh dipakai kemana sahaja samaada formal, casual, versatile atau outdoor, 
.

koleksi kali ini blouse + vest tau
.


Biasanya blouse cantik siap ruffle kat tangan harga RM79, vest pulak RM59
.
Tapi untuk set Julianne ( blouse + vest ) anda cuma perlu bayar RM89 jer ! Free pos pulak tu
.
Koleksi wajib yang anda perlu miliki, kalau habis tak sempat nk grab memang rugi sangat2

1) MATERIAL:  menggunakan material Luxe Como Crepe yg lembut, selesa, sejuk dan tak mudah berkedut. Senang gosok pulak tu. Jimat la masa uolls.

2) LOOSE CUTTING
 Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

3) BF AND WUDHU FRIENDLY
 Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu Sambil berfesyen😘

4) MAGIC POCKET 
POCKET kat kiri dan kanan Vest, Letak la apa pun boleh ,purse boleh, pen, syiling, ipone mcm2 lg

PHOTOS
back to top ⤴