MARYSSA KPOP BLOUSE ( NAVY BLUE )

KPOP BLOUSE VERSI LABUH DAN SOPAN KINI KEMBALI DENGAN DESIGN TERBARU 😱😱 Size: L
SMLXLXXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
 
Add to Cart
DETAILS

Untuk keluaran batch pertama , stok sangat-sangat limited, pastikan anda tidak terlepas memiliki Kpop Blouse Maryssa , pasti ada kelihatan sangat Comel sangat Trendy 😘

KELEBIHAN MARYSSA KPOP BLOUSE

1) MATERIAL: Maryssa menggunakan material Luxe Como Crepe yg terbukti memang lembut, selesa, sejuk dan tak mudah berkedut. Senang gosok pulak tu. Jimat la masa uolls.

2) DESIGN TUNIC BERJACKET
Memang trendy habis design kali ni. Maryssa ni acah2 korporat sikit, ekslusif sikit, casual sikit. Jadi tak ada masalah kalau uolls nak kenakan dgn seluar denim ke, slack, khaki mahupun skirt. Gerenti seswai la.

3) 6 PILIHAN DUO COLOR
Gabungan 2 tone color yang tidak terlalu blocking, nampak sederhana, comel dan Cun habiss.

4) LOOSE CUTTING
 Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

5) BF AND WUDHU FRIENDLY
 Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu Sambil berfesyen😘

6) MAGIC POCKET
POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Letak la apa pun boleh ,purse boleh, pen, syiling, ipone,... Best best best...

7) JACKET BERTALI
Design JACKET tu bukan action kat depan je tau. Jaket penuh sampai ke belakang tu. Siap ada tali kat depan tu utk uolls ikat supaya JACKET tu tak la melambai2 kalau angin kuat. Kot kot la berjalan ngan en.suami kat tepian pantai sambil menikmati deruan ombak menghempas pantai. Fuuhhh......Syahdu...

Amacam, tergugat tak keimanan korang? πŸ˜‚ 
.
Cikpah dah lama tergugat , wajib grab 1-2 helai ni, tapi warna pulak pening nk pilih kan, cepat2 buat pilihan tau sbb stok sangat Limited
.

PHOTOS
back to top ⤴