HERMOZZA BLOUSE (SAMORE PEACH)

BLOUSE SIMPLE & ELEGANT YANG TAK PERLU IRON 😱 Size: M
SMLXLXXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

HERMOZZA BLOUSE SIMPLE & ELEGANT YANG TAK PERLU IRON 😱
.
Serius , sekali tengok dah zuuppp jatuh cinta , bila dah dapat memang akan menjadi blouse yang paling faveret, yang akan uols kerap pakai, almaklumlah blouse tak payah gosok kan , lawa pulak tu 🤣🤣 
.
tapi jangan risau sebab ada banyak pilihan warna jadi tak ketara sangat kalau duk pakai hermozza je kan 🙈
.

(+) MATERIAL PREMIUM MOSS CREPE DIIMPORT KHAS DRPD OVERSEA 
.
Design kalini menggunakan PREMIUM moss crepe yg diimport khas drpd KOREA uols. Material ni mmg feveret brand2 famous! Tp jgn risau, harga mampu milik special untuk uols

(+) JGN RISAU KALAU X SEMPAT IRON!
.
Yess material ni khas utk uols yg nak siap SEGERA. Siapa suka yg cepat2, ni lah the best ever baju yg uols akan ada! 

(+) REKAAN SIMPLE BUT SOPHISTICATED!
.
Nampak simple tapi serius canggih dan eksklusif uols! Dgn label jw’s yg EKSKLUSIF, siap ada sedikit belahan kiri dan kanan utk keselesaan pergerakan, mmg rugi lah kalau x ada koleksi ni dlm almari! 

(+) BF N WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada memudahkan ibu2 yg nak bf kan baby. Rekaan kali ni lg sng utk wudhu tau uols. Sbb kan material yg FLEKSIBEL,  uols sinsing je tngan tu terus blh berwudhu. 

(+) WARNA SPECIAL ORDER YG LIMITED
.
Rekaan kalini limited sbnrnya. Sbb ditempah khas material dan warna2nya. Jd kalau hbs jgn tnya bila nk restok eh. Kalau restok pn mgkn amek masa yg lama.l

(+) POKET YG AWESOME GILER 
.
Ada inside poket kiri dan kanan bagi memudahkan uols isi barang2 personal yg untuk dibawa ke mana mana.

 

PHOTOS
back to top ⤴