ALANA STYLISH BLOUSE BLACK

ALANA BLOUSE CARDIGAN, SECANTIK NAMAMU , SEANGGUN GAYAMU , SECANTIK RUPAMU Size: XL
2XL3XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM85.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

ALANA BLOUSE CARDIGAN, SECANTIK NAMAMU , SEANGGUN GAYAMU , SECANTIK RUPAMU
.
Itulah gambaran pertama kali nampak blouse Alana, wajib mesti pasti miliki blouse cardigan, lepas ni boleh pelbagaikan gaya ke tempat kerja, majlis, travel dan pelbagai lagi
.
Blouse exclusive tapi harga mampu milik siap ada harga promosi tapi harga promo ni valid masa yg ditetapkan sahaja
.
KEISTIMEWAAN & KEUNIKAN ALANA YANG BAKAL MENGEGARKAN HATI DAN POKET ANDA
.
.
1# LIMITED EDITION 
Design Premium ni dijangka tiada restock lagi.  Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed . Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau


2# SIDE POCKET’
Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls. 


3# BF & WHUDUK FRIENDLY
Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. Sesuai dengan konsep “ IBU SOLEHAH CANTIK BERGAYA gitu’ 


4# 5 PILIHAN WARNA 2018
5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. Warna2 ni memang sesuai uoolss nak pakai ke mana2 saja. 

5# SAIZ S - XXXL 
Haa… special lagi Alana Blouse ni Kak Mar datangkan khas saiz S sampai XXXL tau. 


6# MATERIAL SUPER SELESA 
Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls.

PHOTOS
back to top ⤴