KURUNG SYARIE ERINA ( Grapefruit )

NEW DESIGN ,KURUNG SYARIE YANG UNIK DAN SANGAT EXCLUSIF, IDAMAN SETIAP MUSLIMAH Size: M
SML
In Stock

Quantity:
RM139.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

PRE ORDER : DIJANGKA AKAN POS PADA 21/12/2017

.

ERINA DESIGN  PREMIUM KURUNG SYARIE - Design yang sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “  lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting.  Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.

.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya ,   warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.


WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design , berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.


PHOTOS
back to top ⤴