Pre-order

ELYANA BLOUSE ( FRESNO)

Casual & Exclusive Blouse Size: L
SMLXLXXL
Quantity:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
This is a Pre-order Item.
DETAILS

PRE ORDER : AKAN POS PADA 30 April 2018 ( isnin )

=========================================

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😱
.
Ohh no ! uols jangan salah paham, bukan cinta pada teruna atau dara tau 😂, tapi ramai yang tergoda dan terjatuh cinta pada Elyana blouse bila pertama kali cikpah up gambar utk teaser 😘, bertalu2 msg bertanya khabar elyana bila nak release 
.
.
Keistimewaan Elyana yang mengegarkan sanubari uols sebagai wanita yang suka baju labuh tapi moden dan trendy :


(+) REKAAN TRENDING GABUNGAN CASUAL & EKSKLUSIF
Blouse moden yang bolej digayakan kemana sahaja

(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE

Elyana Blouse menggunakan material "LUXURY COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.

(+) SPECIAL CUTTING

Rekaan Elyana Blouse ini jugak direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya sederhana kembang dan FLOWY, SPECIAL CUTTING ni mampu jugak kekalkan effect "SLIM" tau. Suka tak? Suka tak?


(+) MESRA WUDHU DAN BF 

Semestinya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya , uols boleh jugak sambil2  jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.

(+) PILIHAN WARNA TERBAIK

Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED .Blouse ni menampilkan dua layer dengan ciri-ciri warna yang cukup memikat dan menyerlahkan keayuan UOLS. Gabungan 2 colors yang Extrem Cantik pasti bertambah cantik korang pakai.

(+) MAGIC POCKET DIBAHAGIAN KIRI

Bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Elyana  Blouse ni! 


(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN ELYANA BLOUSE

Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Elyana Blouse yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Elyana Blouse ni"

PHOTOS
back to top ⤴