KURUNG SYARIE YUSRA ( MAROON )

#KOLEKSIRAYA2018 SET COUPLE DESIGN RAYA PALING UNIK’ KURTA YUSUF & KURUNG YUSRA KINI DI LANCARKAN Size: L
SMLXLXXL
In Stock

Qty to buy:
RM199.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

HANYA BAJU WANITA SAHAJA, HARGA TIDAK TERMASUK BAJU KURTA, 

SILA ADD KURTA JIKA ANDA INGIN MEMDAPATKAN SET COUPLE


Tahun ni Nak beraya rumah sedara mara atau kengkawan nanti kompom rasa konpiden je - siyes jadi perhatian ramai Bangga bila orang pakat tanya beli kat mana. confirm lah! pagi raya nanti Uolls jadi pasangan yang paling bahagiaa dengan set couple Yusuf X Yusra ni! 
.
.
———————————————-
(5) SEBAB KENAPA UOLLS WAJIB GRAB SET COUPLE RAYA NI SKRG JUGAK! 
———————————————-
.
.
=======================
1# DESIGN YG UNIQUE & EXCLUSIVE
=======================

Design kurung Yusra yang EXCLUSIVE dan ELEGANT ni design khas special untuk raya kali ini, nampak exclusive dan glamor tapi dalam masa yang sama masih dalam imej sopan dan ayu
.
memang pilihan terbaik! 
.
.
Untuk muslimah, 
.
rekaan kurung Yusra syarie yang unik dengan lapisan kain beralun, siap dengan hiasan batu swarovski yang berkilau-kilau, membuatkan uolls TERPAKSA GLAMOR BILA BERAYA nanti. Pasti menjadi perhatian raya nanti 
.
.
Untuk jejaka pulak, 
.
.
Kurta Yusuf direka khas untuk uolls nak tampak kemas dan segak sebab design kurta Yusuf ni SLIM FIT. di tambah pulak sulaman ‘LOGO EXCLUSIVE kat poket, logo yang disulam tau. Bukan nya tampal2! Memang Nampak “high class” 
.
.
Siyes segak bila pakai tau..!!
.
.
Haa..
.
.
Dipadankan pulak si Kurung Yusra yang menawan dengan Kurta Yusuf yang tampan, uols lah pasangan paling bahagia , glamor dan anggun
.
.
=======================
2# [IMPORTED] -MATERIAL HIGH QUALITY
=======================


Kurung #YusraExclusive ni diperbuat dari material Dubai Como Crepe yang Dipilih betul-betul dan import khas dari luar negara tau.

Kurta yusuf pulak Daripada“Cooling material, COTTON LINE yang diimport khas yang bercirikan “Mewah” “Selesa” dan tak panas, nak beraya pagi sampai malam pun tak ada masalah  !
.
.
.
=======================
3# 9 PILIHAN WARNA TREND RAYA 2018
=======================
.
Pening pikir tema warna apa pulak tahun ni, asyik pusing tema sama je , nak cari kelainan dengan warna2 yang unik pulak ?
.
.
untuk design LIMITED EDITION Raya kami tampilkan 9 pilihan warna yang SOFT dan MODEST untuk uolls 
.
.
========================
4# PRATIKAL BF & WHUDUK FRIENDLY 
========================

Glamor, glamor jugak.. 
.
.
Ciri-ciri penting macam BF dan wudhu friendly mana boleh lupakan, betul?
.
.
Untuk uolls yang dah bergelar ibu dan masih BF lagi, dengan Kurung Yusra ni uolls tak perlulah risau nak BF baby uolls tu.
.
.
Wah dah lah cantik Perfect pulak !
.
=======================
5# NI PALING BEST! FREE KHIMAR BERNILAI RM59 
=======================

So Uolls tak perlu la pening kepala nak kena cari tdg match lagi. bukan bajet je jimat masa Uolls pun akan jimat tau sekali sebab khimar ni instant tau (sarung 5 saat je dh siap)! 
.
.
Cantik Anggun Menawan, set couple paling Trending, dapatkan dengan harga PROMOSI sekarang !

 

PHOTOS
back to top ⤴