BLOUSE ROZERRA - ROSEVENDER

Rozerra Blouse Labuh Comel dengan hiasan ruffle dan potongan yang unik Size: L
SMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM69.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

#NEW BLOUSE LABUH YANG PALING COMEL !!
.
Rozerra Blouse Labuh Comel dengan hiasan ruffle dan potongan yang unik
.
Dah banyak blouse labuh yang di jual di alam maya, tapi Rozerra adalah blouse labuh lain dari yang lain, rekaannya akan mengubah penampilan anda dari biasa2 kepada lebih Comel lebih Style !! 
.
Yang best lagi uols boleh dapatkan dengan harga #PROMOSI 😱
.
(+) SPECIAL LIMITED DESIGN 
.
Yes! Design ni sgt LIMITED edisi khas bulan ini. Yg berkenan, jgn fikir lama2.
Once SOLD OUT mugkin tiada restok. Kalau restok pn entah bila.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Material yg sgt selesa sesuai dgn cuaca Malaysia yg diimport khas drpd oversea tau!
.
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
.
Semua keluaran mmg BF n Wudhu Friendly. Siap zip didada dan ditangan! Mommies uols pn blh bergaya jugak.
.
.
(+) WARNA2 YG RARE UTK BATCH INI

Memandangkan design ni limited, of coz warna2 yg “rare” menjadi pilihan. Uols pilih shj warna apa confirm tak menyesal! 
.
.
(+) MUDAH DIJAGA
.
Rekaan yg tak menggunakan byk aksesori, tp “wooow” ni, mmg mudah dijaga uols. Nak basuh campak masuk jer ke mesin. Nak bersiap pn cepat jer!
.
.
POCKET DI SISI KIRI & KANAN
.
Blouse yg ada pocket ni memang menjadi kegilaan ramai. Ada dua pocket dapat selesai kan segala masalah dgn cepat! Chingggg. Dah mcm pocket ajaib pulak. Hiks!

PHOTOS
back to top ⤴