WIENDA ( Dark Blue )

WIENDA STYLISH BLOUSE rekaan yg ANGGUN ini akan berikan uols AURA KECANTIKAN SEPERTI PRINCESS yg LUAR BIASA 😱😱 Size: XL
SMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

[ KINI DILANCARKAN ] REKAAN “STYLISH BLOUSE” YG ANGGUN
.
Siyesly, WIENDA STYLISH BLOUSE rekaan yg ANGGUN ini akan berikan uols AURA KECANTIKAN SEPERTI PRINCESS yg LUAR BIASA 😱😱
.
Tak kisah uols nak pakai ‘WIENDA STYLISH BLOUSE’ ke majlis atau aktiviti apa saja, nak match dengan seluar atau skirt apa sekali pun, Ini lah rekaan blouse yg akan buatkan uols nampak “anggun gaya pwincess” dan “wow”. 😍
.
.
KEISTIMEWAAN WIENDA 
=====================
.
REKAAN KHAS “ SIDE POCKET”
.
WIENDA STYLISH BLOUSE edisi ni ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan utk acah2 stylo shj tau uols, pocket ni lah yg akan jd penyelamat uols kalau dah tak ada mood nk usung handbag merata alam.
.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK PALING DIMINATI
.
Ada 7 pilihan warna yg merecikkk utk KELUARAN PERTAMA ni. Of coz la uols beli warna apa pun, insya Allah tak menyesal. Silap-silap,  7 warna ni uols akan rembat semua kalau WIENDA STYLISH BLOUSE ni abg posmen dah hantar sampai depan rumah. 
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “LESS IRON”. 100% dijamin berpuas hati. Tidak jarang, sejuk dan selesa.
.
.
BF & WUDHU FRIENDLY DAN SPAN DIBAHU
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.. Juga terdapat SPAN dibahu supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.
.
.
✨ Wienda terlalu perfect ,terlalu Cantik terlalu stylist, Koleksi #MUSTHAVE  ✨
.
Nampak macam baju mahal kerana design yang nampak exclusive dan elegant, tapi harga sangat mampu milik
Boleh miliki bukan sahaja 1 helai, 2 @ 3 pun mampu uols dan berbaloi-baloi sangat
.
Harga 1 helai RM79 FREE POS
.
Istimewa pembelian 2 helai anda akan dapat hadiah yang istimewa 💝
.

 

 

 

PHOTOS
back to top ⤴