Pre-order

TYARA PESONA ROSA RED

Blouse Simple tapi elegant dan nampak exclusive, inspirasi dari turkey Size: 4XL
2XL3XL4XL5XLSMLXL
Quantity:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
This is a Pre-order Item.
DETAILS

PRE ORDER DIJANGKA AKAN POS PADA 16 APRIL 2018

===============================================

 

ANDA SUKA GAYA MINIMALIS TAPI ELEGANT ! TYARA SEDANG MELAMBAI ANDA 👋 😘
.
Blouse Simple tapi elegant dan nampak exclusive, inspirasi dari turkey uols, waahh international gitu, patut lah lawa sangat kann
.
Nampak simple tapi sila baca perincian Tyara yang bakal mengegarkan sanubari wanita anda kerana terlalu istimewa dan sempurna gitew
.

V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN
.
Rekaan ni mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY
.
Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah! 

POCKET KIRI DAN KANAN
.
Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni. 

LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan

6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect ‘slim” tau uols.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi.. 

BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “iron minima”.

PHOTOS
back to top ⤴