BLOUSE CAMELIA [ LIPSTIK RUBY ]

#NEWDESIGN BLOUSE CUTTING PRINCESS YANG BOLEH DIJADIKAN CARDIGAN YANG SANGAT VERSATILE  & UP TO DATE 😱😱 Size: M
SMLXLXXL
Sorry, we are out of stocks
RM79.00
Free Shipping
DETAILS

#NEWDESIGN BLOUSE CUTTING PRINCESS YANG BOLEH DIJADIKAN CARDIGAN YANG SANGAT VERSATILE  & UP TO DATE 😱😱

.
Blouse Camelia , design yang di inspirasikan dari turkey, dicipta khas untuk wanita malaysia dengan designnya yang up to date, konsep muslimah , labuh dan longgar, mengunakan material yang tak panas dan selesa dipakai sepanjang hari dan paling best boleh digayakan sebagai cardigan ❤️
.
===================================
5 SPECIALNYA CAMELIA’ CASUAL BLOUSE NI
==================================

.
(+) 2N1 DESIGN XCLUSIF BY TURKEY
Rekaan blouse yg UNIK 2n1 boleh jadi BLOUSE dan CARDINGAN, nampakkan butang tu boleh buka tau, bukan sekadar hiasan jer, kalau korang rasa nak pakai style cardingan buka je butang tu. Mmg di reka khusus utk anda bebas berfashion up-to date namun masih mengekalkan identiti anda sebagai muslimah sejati,

.
(+) MATERIAL LUXE DUBAI COMO CREPE
Material ketebalan yg sederhana sangat sesuai dgn cuaca di Malaysia, PALING BEST, Ironless tak mudah kedut, siyesly ramai dah berpuas hati dgn material di gunakan ni.

.
(+) MESRA BF DAN WDUDU
Blouse ni mesra bf dan whudu, bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj. 

.
(+) ADJUST MAGIC RIBBON. 
Yes, nampak tali yang ada kat pinggang tu, nmpk lebih versatile bila ada ribbon, dan lebih sopan bila takde kn, dua2 unik dn yg paling BEST tali tu boleh buka tau, nak versatile ikat jer, nak simple2 buka simpan dalam beg.

.
(+) SPECIAL 9COLOUR PILIHAN 2017
9colour yg ada , Pinksh Pink, Red cherry mmg jarang tengok blouse colour2 mcm ni. Rupanya mmg unik dan cantik sgt kan.
.
Design Inspirasi dari oversea, boleh digayakan pelbagai cara, harga mampu milik, kesimpulannya memang koleksi yang wajib dimiliki


.

PHOTOS
back to top ⤴