Pre-order

KURUNG HELENA ( PEAGREEN )

Baju kurung “premium dan eksklusif”  dengan harga yang mampu milik Size: 3XL
2XL3XLSMLXL
Quantity:
RM179.00
Free Shipping
Add to Cart
This is a Pre-order Item.
DETAILS

PRE ORDER : DIJANGKA AKAN POS PADA 22 APRIL 2018

==============================================

KURUNG SYARIE YANG ELEGANT & EXCLUSIVE TAPI BOLEH DIMILIKI DENGAN HARGA MAMPU MILIK 😱, FREE SHAWL !
.
En.Hubby Pasti setuju kalau uols tunjuk nak beli baju kurung helena ni, yelah baju kurung syarie tapi designnya sangat exclusive dan moden, tapi tak nampak over tau, bila mengayakan kurung Helena anda akan kelihatan anggun , ayu dan sejuk mata memandang 😘
.
.
KEISTIMEWAA KURUNG HELENA YANG MEMBUATKAN ANDA RASA TAK RUGI TAPI BERBALOI-BALOI SANGAT

.
(+) material warda chiffon + dubai como crepe

kombinasi dua material  mampu, beri effect “premium dan eksklusif”  dengan harga yang mampu milik , tapi still nampak gojes  pagi raya nnt ! yang bestnya bukan boleh pakai raya jee .. pi kerja pun masih sesuai.. tak lah pakai sekali jee.

(+) hidden poket kiri dan kanan 

komfem musim perayaan ni busy nak bawa mcm2 , jgn risau sampul raya still boleh sorok dalam poket,.. kan mudahh . no more handbeg besar2 nak usung beraya..

(+) 7 kombinasi warna

konsep dua tone yang sgt2 matching  kombinasi warna , sgt up too date mengikut trend raya 2018 ,  masih kekal konsep yang simple tapi ceria and trendy di raya 2018

(+)  free shawl super labuh  bernilai rm69

masalah nak match tudung pun selesai , tak perlu nak cari kat mana2 dah shawl yang super labuh … beli heleena JIMAT masa dan DUIT , sekali pakai 1 set matching dari bawah sampai atas,,, satle!

(+)  wudhu friendly and bf  friendly

raya-raya juga, Helena still penting dua element yang sgt dpat bantu ibu2 gojes nak meyusu si comel, dan mesra wudhu 
.
Waahhh baju kurung Helena Super Perfect ini siapa ada FREE SHAWL Pulak tuu 😘

.

PHOTOS
back to top ⤴