SAYANG LONG TOP ( Red Chili)

#NEWDESIGN ISTIMEWA UNTUK SAYANG SAYANG SEMUA YANG SUKA PENAMPILAN SOPAN MUSLIMAH DAN TRENDY Size: XL
SMLXLXXL
In Stock

Qty to buy:
RM69.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

#NEWDESIGN ISTIMEWA UNTUK SAYANG SAYANG SEMUA YANG SUKA PENAMPILAN SOPAN MUSLIMAH DAN TRENDY

Alhamdullilah blouse labuh yang selesa dan semestinya sesuai untuk u Sayang Sayang , inovasi dan design terbaru supaya anda sentiasa nampak trendy dan paling penting sopan dan muslimah

Pakai dengan seluar untuk casual look. Nak pakai dgn skirt pun lawa sangat, sesuai digayakan kemana sahaja, nampak muda mudi sangat mengayakan long top sayang ni, rasa sayang kalau beli 1 warna je, mesti miliki kurang-kurang 3 warna dalam koleksi


 
===================================
3 ISTIMEWA SAYANG LONG TOP
==================================

.
(+) BAJU 3 ALAM.
Amboi, baju 3 alam pula. 3 alam camana tu? Design Sayang ni sekali tengok macam kebaya loose, dua kali tengok ala-ala cardigan ada, 3 kali tengok dah macam Long Top Timur tengah. 


(+) MATERIAL COMO CREPE
Como creepe yang soft dan sesuai dengan cuaca malaysia ni. Minimal iron. alhamdullilah ramai berpuas hati dgn material di gunakan ni.

.
(+) MESRA BF DAN WDUDU
Long Top ni ni mesra bf dan whudu, bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj.
.
.
Sayang Long Top, dengan material dan jahitan yang berkualiti, design yang sangat rare dan trendy, nampak cam harga mahal je kan

istimewa untuk uols semua, Harga sangat mampu milik, sangat-sangat berbaloi untuk memiliki long top sayang , hanya RM69 sahaja Free pos
.
Stok sangat Limited
.

 

PHOTOS
back to top ⤴