JUBAH ZINNIRAH ( LAVENDER )

[ KOLEKSI RAYA 2018 ] JUBAH ZINNIRAH, SEANGGUN SEINDAH BIDADARI DI PAGI SYAWAL Size: XL
2XL3XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM269.00 RM199.00 (26% off)
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS


.
Bila lagi nk bergaya sakan uols tapi dalam versi muslimah , sopan dan semestinya Elegant dan Trendy
.
Cikpah tau dulu susah kan nk cari jubah cantik macam Zinnirah, tak banyak pilihan, sekarang nah untuk korang, rambang mata lak nk pilih warna kerana terlampau cantik
.
Jom kita tengok kelebihan Zinnirah yang akan mengetarkan hati dan jemari anda
.

1)  kombinasi warna border – di keliling  baju di hiasi dengan border , dengan teknik matching kombinasi warna yang sgt exclusive ini bakal buat sis tampak lebih gojes.


2)  FREE SHAWL RM69- free shawl super labuh sebijik mcm model pakai, s

3)  10 warna meruntun jiwa- 10 warna bold dan pastel yang paling hot dan femes tahun 2018  


4)  wudhu friend dan bf friendly-  part ni mmg wajib ada 

5)  custom made button- setiap baju dihiasi 10 biji button custom made, dekat bahagian tangan pun beri effect exclusive tau 


6)  8 meter premium warda chiffon- material chiffon warda yg exclusive, ringan& flowy..digunakan sehingga 8 meter nak hasilkan jubah2 yang betul2 menjaga dan lidungi aurat sis. Sbb jubah syarie di jahit dengan 3 lapisan kain tauu..lapisan dlm megunakan material ice cool lining. So dun worry xpanas dan dijamin xjarang
.
.
Jom Cantik bak bidadari di pagi syawal nan indah , miliki Zinnirah jubah syarie anda sekarang
.
🌸 Harga Promosi RM199 🌸

✅ FREE POS SMJG, +RM8 Sabah sarawak
✅ FREE SHAWL ,SEBIJIK CAM MODEL PAKAI
.
Normal Price : RM269
.
LIMITED & EXCLUSIVE 

 

PHOTOS
back to top ⤴