BLOUSE RAUDA - BLACK

BLOUSE YANG AKAN MENBUATKAN UOLS RASA NAK PAKAI HARI-HARI 😱 Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Quantity:
RM69.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

=============================================

BLOUSE YANG AKAN MENBUATKAN UOLS RASA NAK PAKAI HARI-HARI 😱
.
Blouse ape tu cikpah !
.
Rauda blouse uols, blouse yang menjadi fenomena sehingga restok kali ke 4 tapi kali ini dengan warna2 baru dan sehingga size 5XL 😍
.
Cikpah tau uolss memang mencari blouse yang simple tapi trendy, yelah kan kalau blouse yg terlalu sarat  kadang tu mmg lawa tapi jarang lah nk pakai, last buat pameran dalam almari je 😂
.
Blouse rauda bukan sahaja lawa,unik,cutting muslimah, harga mampu milik pulak tu, warna2 semua warna yang trending sahaja
.
Boleh dipadankan dengan seluar/skirt dan mudah digayakan ke mana sahaja,kesimpulannya blouse yang #MUSTHAVE dan berbaloi2 memilikinya dan comfirm uolss tak menyesal dan tambah colour lagi
.
Uolss akan menyesal kalau tak order skrg, last stok habis 😪
.
Apa yang best lagi
.
✔️ Material como crepe
✔️ Span di bahu
✔️ zip dada (bf friendly)
✔️ tangan berbentuk puff dan berbutang
✔️ butang xclusive custome made 
.
RAUDA BLOUSE MUSLIMAH TRENDY, UNIK, SOPAN DAN MAMPU MILIK
 

PHOTOS
back to top ⤴