RATU ( Olive Green )

Blouse Tunik yang Elegant Size: M
M
In Stock
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

================
7 KEISTIMEWAAN RATU TUNIC YANG PATUT UOLLS TAHU
================
.

[+] SYARIAH COMPLIANCE 
Kali ini kita telah reka khas Tunic yang berkonsepkan syariah compliance iaitu lebih longgar, lebih labuh dan tidak jarang agar dapat melindungi aurat uolls.

[+] MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality polycrepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan uolls. 

[+] LEBIH PRAKTIKAL - ADA POKET
Terdapat poket kiri dan kanan untuk kemudahan uolls. Senang la uolls nak kocek kunci keta atau duit uolls kan. 

[+] NURSING FREINDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.

[+] WUDHU FRIENDLY
Hidden zip diletakkan di bahagian lengan baju untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan tu basah2 terkena air kan. Buka zip dan sinsing je sampai siku. Senang kan? 

[+] SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan. Bukan kami yg kata tau, tp customer kami yg kata :)

[+] PREGGY MOM PUN BOLEH PAKAI
Yes betul.. Tunic Ratu ni mmg boleh dipakai ibu2 mengandung tau sbb cuttingnya loose dan ade ruang utk perut uolls bernafas. Mana yg tak pregy tu baju ni sgt praktikal sbb boleh cover lemak2 uolls yg berlebihan. hehe..

Nota : Model di dalam gambar pakai size M, Tinggi 170 cm. 
 

 

 

PHOTOS
back to top ⤴