BLOUSE ANGGUN ZARRA ( DEEP PURPLE )

Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

#NEW ANGGUN ZARRA SEINDAH NAMANYA SECANTIK RUPANYA, REKAAN CASUAL DAN MODEN, PENAMPILAN LEBIH ANGGUN & SOPAN


Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!
.
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg  “best ever” dlm hdup.
.
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Cikpah percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... 
.
.
POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN 

Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak  blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
.
BF N WUDHU FRIENDLY

Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!

PHOTOS
back to top ⤴