KURUNG HUSNA ELEGANT - SALMON

TERBARU ! BAJU KURUNG CANTIK BERTINGKAT-TINGKAT YANG PERTAMA DI MALAYSIA 😍😍 Size: S
SMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM149.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

 

PRE

 

ORDER : DIJANGKA AKAN POS PADA 5/4/2018
.
Kurung Husna bukan baju kurung yang biasa-biasa tau, sekali tengok macam jubah, dua kali tengok pun macam jubah πŸ˜‚, sehingga uols yang bagitau uols tgh pakai baju kurung bukan jubah 😘
.
Design unik , terlalu cantik dan elegant, terlalu istimewa sayangnye kalau terlepas , kami buat sangat2 limited , yang best lagi 50 pelanggan pertama akan dapat FREE GIFT 😱
.
bajunya boleh dijadikan blouse dan skirtnya yang bertingkat2 uols boleh juga nk match dengan blouse yang lain

KEISTIMEWAAN KURUNG HUSNA :

MATERIAL KOREA LUXURIOUS COMO
Kain como berkualiti tinggi. Seolah olah bercorak teksturnya. Memang sgt selesa . Sesuai di pakai dialam apa jua kondisi.

SPECIAL MODERN CUTTING DAN LOOSE CUT
Memang sengaja direka loose cut supaya tak Nampak shabe body bila pakai baju ni. Maknanya bila uolls pakai baju ni, uolls bukan sahaja bergaya trending dan up to date. Dalam masa yg sama, masih mengekalkan ciri2 wanita muslimah gitu.

8 VARIASI WARNA YG HOT
warna2 yg top selling dan beberapa warna baru yg special selected . Jadi uolls pilih lah warna apa pun, Mesti tetap cun dan puas hati lah.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Zip pada lengan ni utk memudahkan uollss nak berwudhu. Zip kat dada pulak utk mommy2 tu, senang la BF kan baby tu ye

CUSTOM POCKET KIRI DAN KANAN
Pocket di kiri dan kanan baju khas utk memudahkan uolls. Boleh letak syiling, duit baki, kunci kereta, lap top dan mcm2 lagi la
.
πŸ”₯ISTIMEWA, 50 pelanggan pertama akan mendapat FREE GIFTπŸ”₯
.
Harga mampu milik dan berbaloi ,RM149 free pos

 


.
 

PHOTOS
back to top ⤴