HYOONA BLOUSE ( Main Black )

Wahhh !! Hyoona blouse kpop versi corak yang trendy dan elegant kini dilancarkan Size: S
SMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM85.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

Wahhh !! Hyoona blouse kpop versi corak yang trendy dan elegant kini dilancarkan dengan harga promosi 😍😍
.
tak dapat melancong ke korea, pakai ala2 korea pun boleh uols, tapi dalam versi yang sopan, labuh dan anggun  giteww 😘
.
bukan sahaja Coraknya yang Unik dan Cantik, Rekaan blouse seakan anda sedang memakai cardigan penuh bergaya dan exclusive !
.
siapa tak rebut peluang ini memang rugi, baju lawa trendy , dapat pulak dengan harga promosi , fuyoo best nyee !
.
kenapa mesti miliki blouse Hyoona ?


✅CUSTOM MADE PRINTED – Printed yang di custom khas, korang takkan dapat dekat mana-mana , printed beri effect exclusif , dan keunikan dari tunic sebelum ni.. BARU LAH RARE !

✅INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT ..


✅ALA-ALA CARDIGAN LAPISAN LUAR –bahagian printed dilapisan luar yang buat korang ala-ala pakai cardigan , tapi sebenarnya TIDAK.. baru boleh felling pakaii cardigan gituu.. 

✅DUBAI COMO CREPE – material luxury dubai crepe, yang mudahkan Koran nak “iron” dan susah nak “kedut”, baru mudah aktiviti korang .. 
 
✅BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

 


.

PHOTOS
back to top ⤴