LAURA BLOUSE - MAIN WHITE

DESIGN CASUAL & FASHIONABLE Size: XXXL
SMLXLXXLXXXL
In Stock

Quantity:
RM85.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

 

 

Opss jatuh cinta lagi 😫😫
.
Memperkenalkan Cinta baru  ❤️
.
LAURA CASUAL DAN FASHIONABLE BLOUSE 
 
design custom made yang  sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .?.. 

5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. 

METERIAL DUBAI DOMO CREPE 
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan tak mudah kedut

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT 

BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.
.

PHOTOS
back to top ⤴