SUIT SAWDA (BABY BLUE)

SAWDA SUIT MUSLIMAH PILIHAN WANITA MODEN 2017, SEMESTINYA ANGGUN, TRENDY ,SOPAN DAN MENUTUP AURAT . . Size: S
S
In Stock

Quantity:
RM135.00
Free Shipping
Add to Cart
DETAILS

SAWDA SUIT MUSLIMAH PILIHAN WANITA MODEN 2017, SEMESTINYA ANGGUN, TRENDY ,SOPAN DAN MENUTUP AURAT . . Sawda suit Sangat Sesuai untuk muslimah moden yang aktif ,anda dapat bergaya dengan lebih selesa, lebih cantik dan lebih yakin 😍😍 . Dengan rekaan khas ala doll dan bahagian belakang style fishtail modern yang longgar , anda dapat bergerak dengan lebih bebas dan yakin. Dan best nyer ada lipatan special di bhgian depan melindungi lebihan lemak di perut daripada kelihatan 🙊🙊 . ================================= MENGAPA WAJIB MILIKI SAWDA SUIT ================================= DESIGN FISHTAIL MODERN Sawda design paling sopan dengan potongan fishtail modern. Potongan Sawda lebih labuh dekat blkg & best nyer ada lipatan special di bhgian depan, seriously rasa mcm princess. . . (+) SELUAR PALAZZO EDISI SOPAN Yes, yes, yes. Sawda siap match dengan palazzo 'edisi sopan'. Tak nampak bentuk kaki tapi confirm rasa super selesa, super ayu, super modern sb siap ada poket kiri dan kanan. . . (+) 7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua wrna trend 2017 shj. Seriously, pki jer Sawda rasa up to date giler dengan fashion. . . (+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE Material ni dijamin sangat selesa dan sesuai giler dgn cuaca kita. Sama dengan material suit siti aisyah dan testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. . . (+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY Of coz Sawda design muslimah tak kira peringkat umur tau. Jd sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn sawda. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . Suit muslimah yang mesti dimiliki, Design Special Harga mampu milik . RM135.00 & FREE POS 

PHOTOS
back to top ⤴